LED verlichting bedienen met je smartphone of tablet

Bedienbare wifi ledlamp

De naam zegt het eigenlijk al, wifi ledlamp, dat is een ledlamp met ingebouwde wifi ontvanger. Deze bedienbare ledlamp kan je aansluiten op je wifi netwerk en zo heel erg gemakkelijk bedienen met een app op je smartphone of tablet. De bedienbare wifi ledlamp heeft geen aparte voeding nodig voor het wifi gedeelte en de stroom haalt de ledlamp gewoon uit de E27 of E14 fitting. Super makkelijk aan te sluiten dus, een kind kan de was doen. Een bedienbare ledlamp die op wifi werkt heeft een groot bereik en kan ook vanaf het internet bediend worden, je kan dus de lampen in je huis aanzetten als je de hoek om komt rijden of als inbraakpreventie op verschillende tijdstippen, ook nog eens erg veilig dus want je komt nooit in het donker aan met een bedienbare ledlamp.

Je hebt een aantal dingen nodig om een bedienbare wifi ledlamp optimaal te gebruiken maar de meeste dingen heb je waarschijnlijk al:

  • Een wifi netwerk waarop de lampen aangemeld kunnen worden
  • Internet voor als je de lampen ook vanaf buiten wilt kunnen bedienen
  • Een wifi ontvanger voor de ledlamp (dit kastje communiceert via het wifi netwerk met de lamp en de app)

Als je de benodigde onderdelen hebt aangesloten om de bedienbare ledlampen te gebruiken kan je heel gemakkelijk in de bijgeleverde app groepen aanmaken waardoor je eenvoudig alle lampen in die groep van kleur kan laten veranderen, kan dimmen of aan- en uitzetten.

Mi·Light Set van 8 RGBW 5Watt LED lampen + Afstandsbediening
Mi·Light Wifi Kit + 6W RGBW Full Color LED lamp
Mi·Light Super Saver 4-PACK 6 Watt Dual White Wi-Fi LED lampen + Wifi Box + Remo
Mi·Light Wifi Kit + 9W RGBW Full Color LED lamp
Mi·Light Super Saver 3-PACK 9 Watt Wi-Fi LED lampen + Wifi Box + Remote
Mi·Light Super Saver 4-PACK 6 Watt Wi-Fi LED lampen + Wifi Box + Remote
Mi·Light Wifi APP kit + Full Color RGB LED strip